Jõululaua uhkus on lambapraad! ![]()
Sel aastal rõõmustame teid taas lambapraega!
𝐊𝐮𝐢𝐝𝐚𝐬 𝐦𝐞𝐢𝐞 𝐥𝐚𝐦𝐛𝐚𝐩𝐫𝐚𝐚𝐝𝐢 𝐭𝐞𝐡𝐚?
Võta liha enne küpsetamist paar tundi varem toatemperatuurile.
Vala ahjupannile 200-250ml vett, vajadusel lisa vett juurde küpsemise käigus.
Küpseta lambapraadi 3-4 tundi 160°C ahjus.
Enne liha lahti lõikamist, lase sel 10-15 minutit rahuneda, et mahlad jääksid kinni.
Liha küpsetamisel tekkiva vedeliku võid keeta kastmeks.
Suussulava pehme liha annab pikaaegne küpsetamine madalal temperatuuril.
Maitsestatud lambaprae saad ostukorvi pista Coop Hiiumaa Konsumitest (Käina, Tormi ja Hiiu kauplused).