Hiiumaa Köök ja Pagar kliendipäev

posted in: Uncategorized | 0

18.mail olid Hiiumaa Köök ja Pagar suurimad Hiiumaa edasimüüjad ning ärikliendid kutsutud kliendipäevale, et saada osa ettevõtte 110. juubelist, Hiiumaa toidu ausamba avamisest ning algaval turismihooajal ees ootavatest pakkumistest.

Hiiumaa Köök ja Pagar juhataja Kaja Antons sõnas Hiiumaa toidu ausamba avamisel, et ausammas on püstitatud nii tugeva ja võimsana just seetõttu, et tunnustada ja tänada ettevõtte arengusse pikkade aastate jooksul panustanud inimesi. Hiiumaa toidu ausammas on kindlasti ka turismiobjekt, kus võiks peatuda kõik saare külalised, et teada saada, et peale kaunite liivarandade, sadamate, tuletornide ja Kaibaldi liiviku on saarel ka ettevõtlus ning üks ettevõte, mis on loodud hoidmaks Hiiumaa toidutraditsioone. Ausamba püstitamisega seotud tööde eest olid Kaja Antonsil tänukirjad projektijuht Kunnar Lilleõiele, ehitusprojekti koostanud Dagopen OÜ arhitektuuribüroo juhataja Jaan Kuusemetsale, ausamba metallist tähed valmistanud iWeld juht Rasmus Valtingule ning ehitustöid teostanud ERJ Teenused OÜ juhataja Harri Tamsalule.

Ausamba avamisel luges Juhan Liivi kirjutatud temaatilise luuletuse Ave Alavainu ning tervitussõnad laususid tootmisettevõtte eelmine juht Agu Kohari ning Hiiumaa vallavolikogu esimees Aivar Viidik.

Ettevõtte juubeli ja Hiiumaa toidu ausamba avamise puhul olid Hiiumaa Köök ja Pagar pagarid küpsetanud pea meetrise leiva – pikim, mis pagarikoja leivaahju mahub. Ausamba avamisel lõikasid leiva lahti Kaja Antons, Aivar Viidik, Hiiumaa Köök ja Pagar tootmisjuht Siiri Nigul ning Hiiumaa Tarbijate Ühistu nõukogu esimees Dan Lukas.
Ausamba avamisele järgnes äriklientide vastuvõtt, mille jooksul tutvustati kohaletulnuile erinevaid hooajatooteid ja -pakkumisi ning kostitati rikkaliku valikuga Hiiumaa Köök ja Pagar toodetest

.