Back to KOOGID

Rabarberikook (1,0 kg)

10.40

Traditsiooniline liivataigna põhjaga ja biskviitkattega rabarberikook

Koostisosad:

Rabarber 35%, NISUJAHU, KANAMUNA, suhkur, margariin (taimsed rafineeritud õlid ja rasvad (palm, raps), vesi, emulgaator (E471), sool, happesuse regulaator (E330), säilitusaine (E202), aroom, toiduvärv (E160b)), kaneel, küpsetuspulber (happesuse regulaator difosfaadid, kergitusaine naatriumkarbonaadid)

Toitumisalane teave:

100 g toodet sisaldab keskmiselt: energia 1234,7 kJ/294,9 kcal
rasvad 11,8 g, millest küllastunud rasvhapped 5,1 g
süsivesikud 42,7 g, millest suhkrud 24,8 g
kiudained 1.6 g
valgud 5,0 g
sool 0.2 g

Kategooria: